Wednesday, 7 November 2012

Jejalan ke Cherating - part 1




Sila tgok gmbar,saya feeling2 sbb berjaya ke pantai mendengar deruan ombak!!!.This time pergi beempat, x lama jumaat pegi  ahad  dh balik. Dgn pening2 lalat balik jatuh tangga kt umah.Oh damm sekrng saya exhausted nk berholiday. Love to travel, klau boleh nak pusing satu dunia ken best..



Time nie g cherating kemaman. Mcm biasa tgok2 lar dkt geng2 gruopon dan seangkatannyee. This time my genie yg carikan ( i lap u lar ginie ) .Pilihan di legend hotel cherating . Total per room  for two person RM200.00+++++ tpi harga sebenar RM400.00 satu malam!! So expensive ..



Begin the journey yeay!!!!










 driver on that day...Thanks kecik








Dh sampai weeeee........


Jila & personal assistant geniee..













                                

Wht the best thing bilik x sngt2 menghadap pntai ..tpi ok lar still boleh dengar deruan ombak.Nie sebenarnya bilik biasa jer klau yg deluxe room punya woooooo cantik giler tpi 900+++ satu mlm, mampu??i x mampu dgn bajet yg nak tercirit nie but nak having fun hahahah...







Nak jugak bergambar kt make up table,budak gemuk feeling2 sbb ada light yg cantik nak tangkap gmbr.



Disebabkan musim tengkujuh so mlm tue hujah lebat berserta petir. Jadi kitorng berempat dibilik dan bermain credit card domino serta uno (semua nak ooo kt belakang ) tgok tb jer larrr..Esok paginye having our breakfast together before start our some activity. Harus lar kan nak cete tang makanan..









                                        





our plate 





my plate  & this happen after a moment









Mcm x cukup mkn. Saya budak yg x leh jumpa american breakfast!( malampoonye ko ) 




Aktivity selpas makan untuk  mengurangkan lemak dan ketidakhadaman selepas makan
 ( bukan iklan gaviskon ye ). Berjalan-jalan di tepi pntai   ambik angin sambil buang angin yang patut.








Indahnyaaa...nikmat walau air laut tue kotor ckit!











Done part 1 nti sambung part 2 ,our ekstream activity with ATV  masuk hutan paya bakau tuee.So stay tuneeeeee!!!!!




























2 comments :

  1. mmg best sngt .tpi etakat pegi 2 3 hari rasa biasa jer..nti kita g bercuti sama2 lak k..

    ReplyDelete